LifestyleSavjeti

20 najboljih modnih savjeta

1.  Dobra bijela košulja je neizostavan komad. Odlično pristaje uz jeans, kao i hlače na peglu, ali i suknje.

2.  Modni dodaci neka budu u živahnim bojama. To će učiniti neutralnu bazu dotjeranom. Ako ste hrabriji, cipele i torba neka budu u dvije jarke, ali komplementarne boje.

3. Tajna formula za udobnost je 95 % pamuka, 5 % likra. I traper hlače da bi bile udobne trebaju imati bar  2% likre.

4. Kožu pokazujte pametno. Odlučite se za jedan, samo jedan, dio tijela koji ćete otkriti  jer će u protivnom nestati misterije.

5. Nosite torbu dijagonalno preko tijela, jer ćete se tako kretati nesmetano, te imati slobodne ruke.

6.  Nemojte kupovati odjeću za koju se nećete brinuti. Ako znate da nikad ne perete odjeću na ruke, nemojte kupovati ono što se ne može prati u veš mašini.

7.  Prihvatite svoj oblik tijela. Ako imate veliki trbuh nemojte nositi haljine koje naglašavaju struk i sl.

8. Prije kupovine napravite popis. Ne onoga što trebate, nego 10 omiljenih komada koje imate u ormaru. To će vam pomoći da ne potrošite novac na odjeću koja vam ne ide uz ono što volite (ili podsjetiti npr. da nikad ne nosite cvjetni uzorak).

9. Pripremite se za garderobu. Npr. ako kupujete vrlo važnu haljinu obucite steznjak, te ponesite visoke potpetice.

10. Uvijek se prije izlaska provjerite u ogledalu i nemojte izaći dok ne budete zadovoljni onim što vidite. Svaki izlazak je važan.

11. Smanjite broj traper hlača jer one uvijek bolje pristaju kada vas zategnu.

12. Očistite ormar. On bi trebao disati, a vi biste trebali jasno vidjeti sve što imate u njemu. Izbacite sve ono što niste obukli  zadnjih godinu dana.

13. Nosite ogrlice. Možete multiplicirati ogrlice od istog materijala, ili još bolje kontrirati. Ogrlice u slojevima uvijek dobro izgledaju.

14.Kada niste sigurni, nosite bež visoke potpetice koje idu uz vaš ton kože. One su uvijek odličan izbor.

15. Kada nosite bijelo uzmite u obzir da je uvijek prozirnije danju nego ako isti odjevni predmet nosite navečer.

16. Uparite široko s uskim. Rijetko kome dobro stoji šlampava odjeća, pa ako imate neki širi omiljeni komad, uvijek ga nosite na uski ostatak odjeće.

17. Odijevajte se za prvu klasu. Nemojte gledati kako žene u vašem okruženju izgledaju, nego kako biste vi htjeli izgledati. Nemojte sputavati svoje potencijale zbog toga što vaše prijateljice nemaju volje za uređivanje.

18. Odijevajte se u skladu sa svojim tijelom, a ne godinama. Slobodno pokažite ono što imate – dok još imate.

19.  U ormaru biste trebali imati bar jednu stvar leopard uzorka. On je bezvremenski, dovoljno uzbudljiv, a uvijek glamurozan.

20.    Nemojte izvlačiti staru odjeću iz skladišta. Moda se vraća, ali nikad na isti način. Kombinezon iz 2018. nije isti kao kombinezon iz sedamdesetih.

Comment here