EkonomijaVijesti

B.D. iz Banja Luke osumnjičena da je oštetila Sarajevo osiguranje za 1,1 milion KM

Banjalučka policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj protiv B.G. iz Banje Luke zbog sumnje da je izvršila krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja.

Nezvanično Fena sazanje da je izvještaj podnesen protiv Biljane Grujić, zbog sumnje da je za milionski iznos oštetila Sarajevo osiguranje, Filijala Banja Luka.

  • B.D. se sumnjiči se da je u periodu od oktobra 2013. godine do marta 2015. godine, kao odgovorno lice osiguranja sa sjedištem u Banjoj Luci, naredila zaposlenim zastupnicima u osiguranju, da na osnovu zaključenih polisa osiguranja od automobilske odgovornosti istovremeno popunjavaju i ugovore o zakupu prostora na vozilima za isticanje reklame osiguranja za novčanu nadoknadu koja se unosila u zaključeni ugovor i kao takva je trebala biti uplaćena na tekuće račune osiguranika-klijenta, što nije rađeno – saopćeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.

Tim je, navode iz policije, nanesena štetu osiguranju u ukupnom iznosu od oko 1.130.370 KM,  za koliko su zaposeni ostvarili protivpravnu imovinsku korist

Comment here