BiHBiznis

Ćevabdžinica Brajlović: Mjesto gdje je kvalitet na prvom mjestu

Samir Brajlović po zanimanju dr. vet. medicine i osnivač i vlasnik firme Intebra d.o.o.za trgovinu i usluge sa sjedištem u općini Ilidža. U okviru firme Intebra d.o.o. otvorio je i podružnicu, odnosno Ćevabdžinicu Brajlović na Čengić Vili. 

Samir je inače i HACCP expert, a svoju poslovnu karijeru dugu 18 godina gradio je u Mesnoj industriji Brajlović, firmi u vlasništvu njegovog oca hadžije Hamida Brajlovića. Samir je u Brajlović d.o.o. uspješno implementirao HACCP sistem ISO 9001:2002 kao i HALAL certifikat, te je radio i na poziciji marketing menadžera. Aktivno je učestvovao u osnivanju firme Brajlović GMBH u Austriji.

Za naš portal Samir kaže: “Možemo se pohvaliti kvalitetom naših jela sa roštilja i veoma prihvatljivim cijenama koje nisu mijenjane od samog početka. Sve to svakodnevno prepoznaju naši vjerni gosti i konzumenti koji u sve većem broju posjećuju našu ćevabdžinicu. 

„Ponosno ističemo da koristimo isključivo provjerene domaće sirovine te smatramo da je to veoma bitan faktor ne samo za naše goste nego i u stabilnisti BH privrede, novog zapošljavanja i ostanka omladine u BiH. U pripremanju svakog našeg jela se trudimo obezbjediti uvijek svježe i najkvalitetnije sastojke.“

Ono što posebno razlikuje Ćevabdžinicu Brajlović od drugih je stabilan omjer cijene i kvaliteta koji se ne mijenja.

Ćevabdžinica Brajlović trenutno zapošljava sedam zaposlenika na neodređeno vrijeme. Dokaz da su gosti prepoznali ćevabdžinicu Brajlović kao jednu od najboljih u gradu je i to da moraju trenutne kapacitete proširiti. Trenutno je u pripremi proširenje objekta na Čengić Vili gdje planiraju zaposliti još tri zaposlenika.

„Poslali smo zahtjev za urbanističku i građevinsku dozvolu Općini Novo Sarajevo te uskoro očekujemo pozitivan odgovor. „Uvjereni smo da će proširenje objekta doprinijeti da ovaj kvart Čengić Vile dobije još bolju uslugu i ponudu i da će naš objekat definitivno postati mjesto porodičnih izlazaka“.

Dugogodišnje iskustvo i tajna receptura porodice Brajlović u pravljenju sarajevskog ćevapa, garantira vam vrhunski kvalitet kako ćevapa tako i ostalih jela sa roštilja.

Svakim radnim danom se vrši i besplatna kućna dostava na telefonski broj 061/206-555”.

Comment here