Vijesti

ILEA BAGS-TREND KOJI RASTE

Ilea bags je firma iz Kiseljaka koja se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom ženskih torbica i uspješno posluje od 2013 godine. Priča o ILEA bags nastala je iz potrebe za inovativnim torbama na tržištu.

Mnoge od vas sigurno imaju bar jednu od ovih viskokvalitetnih torbicu koje su jedinstvene po svom izgledu, dizajnu i kvalitetu. U razgovoru sa Irmom menadžerom ILEA bags saznali smo da je pravljenje torbi krenulo kao hobi, te da su prve torbe više ličile na ceker.

 Danas se Ilea torbe jasno razlikuju od drugih, tj izdvajaju se po jedinstvenom dizajnu. Dokaz da u ovoj firmi razmišljaju da budu ubjedljivo najjači brend u BiH u pravljenju torbi je i nova radnja koju su otvorili u centru Kiseljaka, i koja predstavlja pravo osvježenje i nešto novo u ponudi grada Kiseljaka.

Trenutno se u 50 prodavaonica širom BiH mogu se pronaći Ileinii proizvodi. Isporuku vrše i brzom poštom, tako da se ILEA torbice nose i van granica zemlje. Danas nude više od 40 različitih modela torbi, od velikih vrećastih do torbica u obliku kockice koje su trenutno vrlo aktuelne.

Comment here