Lifestyle

Jesi li i ti među onima koji svake godine kupe više modela kupaćih kostima, pa shvate da im u biti niti jedan nije baš onaj pravi? Ove godine nemoj napraviti istu grešku!

Modni se trendovi mijenjaju iz godine u godinu, a sve to vrijedi i za kupaće kostime. Jednodijelni, bikini ili tankini? Jednobojni ili šareni? Visoki ili niski struk? Košarice ili trokutići? Izbor je iz godine u godinu sve veći, a našim ‘slatkim mukama’ nikad kraja.

Naše je mišljenje da je pri odabiru kupaćeg kostima najbitnija stvar – udobnost, što znači da ukoliko ti badić  pada ili se otkopčava – nije za tebe (osim ako nisi tip koji se samo izležava na suncu i ne ulazi u vodu, naravno). Mi kao i većina ne možemo zamisliti ljeto bez kupanja te nam je stoga udobnost na prvom mjestu! 

E sad, što se tiče odabira modela važno je da smo iskreni prema sebi. Nije bitno da ti drugi kažu koji ti model odgovara, već onaj koji se tebi sviđa i u kojem se osjećaš dobro. Naravno, komentari (dobri ili loši) su uvijek dobrodošli, ali odluka je na tebi! Pronađi baš onaj koji prekriva nedostatke, a ističe vrline. Srećom u današnje vrijeme na tržištu je toliko modela sa kojima je doista to moguće učiniti! Ove godine naš izbor su tankiniji! Tankini je već nekoliko godina za redom hit na plažama. Isti je zapravo dvodjelni kupaći kostim, a izgledom podsjeća na monokini. Gornji dio vrlo dobro može glumiti top, koji se može nositi čak i u fancy šetnji gradom.

Ne zaboravimo na bikini za koji nije potrebno imati savršenu građu tijela, kao što mnogi misle. Već je dvodijelni kupaći kostim savršen odabir za nezaboravne ljetne avanture. Prilagođava se građi tijela, a uz jake boje ili print možemo odvratiti pažnju od neželjenih nedostataka.

Jednodijelni kupaći kostim ove se godine vratio na velika vrata i svaka djevojka koja prati modu za svoj je ljetni outfit već odabrala neki moderan i zanimljiv dizajn jednodjelnog kupaćeg kostima. Oni slave žensku figuru i senzualnost. A na plaži ćeš privući sve uz samo jedan odjevni komad. Kad se popodnevno izležavanje na plaži u večernju zabavu, uz jednodjelni kupaći kostim dodaj haljinu za plažu i spremna si za tulum do zore!

Comment here