Vijesti

Kako su Nuhić i Šarić došle do saradnje sa Beyonce

Vijest o velikom uspjehu Lejle Nuhić (iz Kiseljaka) i Ajle Šarić čiji je nakit nosila slavna Beyonce obišla je regiju.

Njihov brend Werkstatt već neko vrijeme je itekako popularan a radi se o inovativnom nakitu koji njih dvije izrađuju nekoliko godina. Komade karakteriziraju epiteti poput “odvažni” i “urbani” a Nuhić ii Šarić ih izrađuju od mesinga i cinka.
Beyonce je objavila spot za pjesmu “Spirit” s njenog novog albuma “The Liong King”:The Gift u kojem nosi nakit Werkstatt”.

“WERKSTATT
je njemačka riječ i u prijevodu znači radionica,što oslikava naš rad, atmosferu radnog prostora, jednostavnost i industrijski stil, kaže Nuhić”

“Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti da naš rad nosi najpopularnija glazbena zvijezda današnjice.Smatramo da je to potvrda višegodišnjeg rada i truda koji smo uložili u ovaj brend” kazala je za Avaz Lejla Nuhić, dodavši da su s izradom nakita počele iz hobija i da nisu očekivale da će biti prepoznat i tražen.

Ajla kaže da je do suradnje s Beyonce došlo zahvaljujući beogradskom dizajneru Borisu Kargotiću.
” On stoji iza brenda “Demode Couture”. Boris nas je kontaktirao kako bismo pravili nakit uz njegove kreacije za Beyonce i zaista smo mu zahvalni na toj prilici”, dodaje Šarić.
Od poznatiih osoba iz regije “Werkstatt” su nosile Severina, Franka Batelić, Dalal Midhat, Ivana Španović, Lejla Filipović, Senidah…a djevojke ističu kako trenutno rade na novim projektima o kjima još ne žele govoriti ali se nadaju da će im ovaj uspjeh pomoći da ostvare sve što imaju u planu.

Comment here