InternetTehnologija

Najbolje Android aplikacije za koje vjerovatno niste čuli

Kada pitate korisnike Androida da vam kažu koje su vam najbolje aplikacije većina njih će vam iz rukava izvući neke standardne za koje ste sigurno već milion puta čuli. Upravo iz tog razloga za vas sm izdvojili nekoliko manje poznatih aplikacija koje vam mogu biti nevjerovatno korisne.

Pushbullet

Ovo je jako mudra aplikacija koja vam omogućava da dijelite linkove i fajlove sa jednog na drugi vaš uređaj, tačnije na sve koje imate. 

Photo & Picture Resizer

Ovo je aplikacija pomoću koje ćete na najjednostavniji mogući način smanjiti i kropovati sve vaše fotografije. Mnogima ova opcija treba za posao, a otvaranje editora u računaru ponekad može baš dugo da traje, a ova aplikacija će taj posao pojednostaviti.

Tiny Scanner

Još jedna od nevjerovatno korisnih aplikacija koju jednostavno morate imati u telefonu ako vam se često dešava da morate skenirati neki dokument i slati ga mejlom. Ova aplikacija veoma efikasno pretvara vaš telefon u PDF skener.

Achievment

Ovo je palikacija koja se tiče vašeg zdravlja i koja će vas pohvaliti za svaku fizičku aktivnost od hodanja preko vožnje bicikla pa sve do trčanja. Za svaku pređenu milju (1,6 km) dobićete tri boda.

Maps Measure

Ovo je aplikacija koja daje dodatne funkcionalnosti Google Maps i odlična je za mapiranje puteva kada krećete na daleki put jer će vam prilično precizno izračunati udaljenost.

Out of Milk

Kada je u pitanju organizacija i održavanje domaćinstva ovo je jedna od naboljih aplikacija koje možete pronaći jer će vas svakodnevno obavještavati koje namirnice treba da kupite tako da vam se ne može desiti da ostanete bez, na primjer, mlijeka.

Comment here