Vijesti

Najlepši poklon za 8. mart – originalne ideje

Međunarodni dan žena se svake godine obilježava uz “poplavu” cvijeća i slatkiša na ulicama, ali i u prodavnicama. Mnogi ovaj praznik smatraju prevaziđenim, a poklon za 8. mart doživljavaju kao način da se skrene pažnja sa važnih problema sa kojima se žene svakodnevno susreću. Ipak, nijedna dama ne ostaje ravnodušna na poklon kojim joj pokazujemo ljubav i poštovanje. Pročitajte naših pet ideja za poklone za Osmi mart.

Mnoge žene, baš kao i muškarci, vole praktične stvari koje će im olakšati svakodnevni život. Ipak, kad je u pitanju poklon za 8. mart zaboravite na kućne aparate, šerpe i lonce. Za Osmi mart ženi koju volite i poštujete poklonite nešto lično, što će je učiniti srećnijom, zadovoljnijom, ljepšom i samouvjerenijom.

1. Kozmetika

Kozmetika je uvijek dobar izbor poklona za dame. Ukoliko ne poznajete dovoljno dobro dnevnu rutinu njege žene koju darujete, izaberite proizvode koji su pogodni za svaki tip kože. Kolekcija Cala 24K Luxe Gold je najlepši poklon za ženu kojoj želite da pokažete koliko vam znači. Krema, tonik i emulzija sa česticama zlata su namijenjeni svim tipovima kože. Pružaju hidrataciju tokom cijelog dana, čineći kožu lica elastičnom i nježnom.

2. Šminka kao poklon za 8. mart

Ako biste pitali žene šta žele, šminka bi sigurno bila među prvim odgovorima. Ruževi i olovke za usne, maskare i sjenke za oči su samo djelić makeup asortimana koji svaka žena, koja voli da se šminka, želi da ima u svom kutku za ulepšavanje. Ukoliko niste sigurni da ćete pogoditi ukus dame kojoj poklanjate šminku, naš prijedlog je da izaberete paletu senki za oči neutralnih boja, koje mogu lahko da se kombinuju za dnevne i večernje izlaske.

3. Pribor za šminkanje

Smatrate da je šminka isuviše običan poklon? Plašite se da se vaš izbor boja makeup proizvoda neće dopasti ženi kojoj poklanjate? – Postoji još bolja opcija za kreativan poklon. Svakom ko se šminka uvijek su potrebne nove makeup četkice, bez obzira na to koliko ih već ima. Setovi četkica za šminkanje su odličan poklon za sve prilike i povode, a kao poklon za Osmi mart će sigurno izazvati oduševljenje. Naš prijedlog je da izaberete set koji je dostupan sa neseserom. Dama koja dobije ovakav poklon će sigurno ovaj aksesoar koristiti za različite namjene, ne samo za čuvanje četkica.

4. Torba – da, ali kozmetička

Svaka žena koja vodi računa o svom zdravlju i izgledu ima preparate i pribor za njegu i ulepšavanje. Mnoge žene imaju toliko ovih proizvoda, da nemaju gdje da ih odlože. U tom slučaju idealan poklon za njih bi bio makeup kofer u koji će stati sva šminka, kozmetika i pribor za rad. Ovakav poklon rješava vječitu žensku dilemu pred putovanje – šta ponijeti sa sobom, a šta ostaviti kod kuće.

Naš prijedlog je crna Blush torba za šminku, kozmetiku i pribor, koja ima višestruku namjenu i dimenzije koje su dozvoljene za ručni prtljag u skoro svim avio kompanijama. U torbi se nalaze po dva velika i mala nesesera koji se mogu koristiti samostalno. Zbog toga je ova torba savršena za svako putovanje.

5. Aparati za stilizovanje frizure kao poklon za 8. mart

Žene vole urednu i sređenu frizuru. Posete kozmetičkim i frizerskim salonima su im jedna od omiljenih sporednih aktivnosti, ali ponekad za to nemaju dovoljno vremena. Zato smo sigurni da su aparati za kosu odličan poklon za 8. mart. Iako bi sve žene voljele da imaju kvalitetnu presu ili fen za kosu kakve koriste profesionalni frizeri, rijetko se same odlučuju na kupovinu ovih proizvoda. Osmi mart je divan povod da iznenadite i obradujete vama dragu damu.

Comment here