PrivredaVijesti

PROMO: Autodijelovi HaeS Kiseljak proizvodi razne dijelove od gume, plastike i metala

Autodijelovi HaeS Cars Contigent d.o.o. Kiseljak koja se nalazi u ulici Parževička bb – Kiseljak, u svom prodajnom asortimanu imaju sve vrste dijelova za razne proizvođače automobila (Audi, Mercedes, VW, Opel, Mazda, Pežo, Reno, Citroen itd.).

Autodijelovi Haes Kiseljak osim prodaje autodijelova posjeduju i šlep službu za prevoz ranih vrsta tereta (neispravna i ispravna putnička vozila, kombi vozila, traktore itd.).

Ono što ih čini drugačijim od ostalih je svakako što se bave proizvodnjom i reparacijom dijelova koji se ne mogu lahko naći na policama bilo kojih trgovina. Oni vrše reparacije letvi volana svih vozila u veoma kratkom roku. Proizvodnjom autodijelova i djelova za druga vozila i mašine se bave već nekoliko godina. Proizvode dijelove od gume, plastike i metala.

Neke od dijelova koje proizvode su: Nosač na diferencijalu za Land Rovera, nosač motora TAM, prahobran (zaštitna manžetna), seleni za Puha (G klasa), stope za dizalice, univerznalna manžetna kinetička, univerzalni optizeri na oprugama za podizanje auta/trapa, zakačka haube, gumeni noževi za riko grtalice, raznorazni dijelovi za motorku, crijevo goriva sa priključcima, čorupar za čišćenje piladi, amortizer za žabu, hidraulična crijeva, semering radilice 539 sa kučištem, nitovanje lamela, lijepljenje i nitovanje pakni i dr.  

Za dodatne informacije možete pozvati na broj: 030/870-468 ili kontaktirati na mail:
hs.kiseljak@yahoo.com

Comment here