LifestyleVijesti

Sanel Smolo uz pomoć mentora „Bosanca“ pobjeđuje na Grandu!

Finale najpoznatijeg i nakvalitetnijeg takmičenja pjevača  na balkanu „Zvezde granda“ će se održati 20. juna 2019. godine (četvrtak).

Za prvo mjesto se bori šesnaest takmičara, a iz Bosne i Hercegovine  se bori pet takmičara. Najveći napredak se osjetio kod Sanela Smole koji dolazi iz Kaknja. U prvom krugu takmičenja Dragan Stojković zvani „Bosanac“ je uzeo Smolu kao mentor i rekao da je ovo njegova sezona. Sanel Smolo je uz mentorstvo Dragana Stojkovića Bosanca mnogo napredovao te je posljednja tri kruga dobijao sjajne komentare od žirija, a posebno od Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

U polufinalnoj noći Smolo je sjajno otpjevao hitove Šabana Šaulića i Sinana Sakića i oduševio kako žiri tako i gledaoce pored malih ekrana.

Sanel Smolo u četvrtak (20. juna) u finalnoj noći nastupa pod rednim brojem 15, a gledaoci će moći da glasaju SMS porukama za svoje favorite tako što ukucaju redni broj takmičara i pošalju iz Srbije na 1010, Bosne i Hercegovine 091410719 i iz Severne Makedonije 145333.

Comment here