LifestyleSavjeti

Šest stvari koje dečki ne vole kod cura

Previše šminke 
I dok mi mislimo kako nam šminka služi za uljepšavanje, pitanje je gdje su granice. Brojna istraživanja pokazala su kako muškarci više vole prirodniji izgled, dok ih pretjerivanje s make upom može samo odbiti. 

Promiskuitetno ponašanje 
Uvjereni ste kako su vaše seksualne aluzije, izazovno ponašanje i odlazak u krevet privlačni drugom spolu? Ako želite privući frajere koji traže avanturu (za jednu noć) onda ste možda na dobrom putu, no teško da će frajer nakon toga poželjeti ostati uz vas duže vrijeme. Njima su djevojka za seks i djevojka za vezu dva različita pojma. 

Napadno ponašanje 
Ovo je definitivno jedna od najgorih stvari koju dečki mrze kod cura. Unošenje u lice, pretjerano smijuljenje na svaku njegovu opasku, nastojanje da ga dodirujete, pretjerivanje s komplimentima.. Cijeli je niz napadnih pokreta kojima ćete ga odbiti od sebe – zauvijek!

Ljubomora

Prije nego što kažete da vam muškarci često daju povoda da budete ljubomorni, želimo reći da je to istina. Ponekad se čini logičnim da „poludite“ zbog ljubomore kad vaš partner flertuje s drugom ženom. No, to je tip ljubomore koji se temelji na tome da treća osoba ulazi u intimni prostor osoba koje su u vezi. Također, neke žene zbog karaktera imaju više, a neke manje problema s ljubomorom.
Ali isto tako imajte na umu da kada često, bez očitih razloga imate ljubomorne ispade, tada to može postati problem. Povjerenje u vezi je jedno od najvažnijih stvari, pa ljubomori, ako je veza stabilna i ako postoji povjerenje, gotovo nema mjesta. Pretjeranu ljubomoru muškarci mrze.Mala i povremena doza ljubomore je s druge strane „zdrava“, jer ona određuje prihvatljive i neprihvatljive obrasce ponašanja u vezi.

Zanovijetanje

Ponekad vam se sigurno čini da ćete bez zanovijetanja partneru morati sami sve učiniti, da će sve nekako pasti na vašu grbaču. Vjerujemo da je to u mnogo slučaja istina, ali zanovijetanje, kao i sve ostalo, ima svoje granice. Ukoliko ono nije zasluženo, nego to činite iz neke čudne navike ili pak previsokih standarda koje ste postavili zbog nekog razloga, prestanite. Nemojte biti ta naporna žena, kojoj nitko ne može udovoljiti.

Praćenje svakog njegovog pokretaNitko se ne voli osjećati kao da se nalazi u zatvoru, umjesto u vezi, da mu netko prati svaki pokret. Nemojte biti jedna od osoba koja mora znati svaki korak svojeg dragog jer ćete baš izazvati suprotan efekt. U njemu će se probuditi borac za slobodu, koji će tražiti izlaz po svaku cijenu.

Comment here