BiHKultura

Udruženje “Ujedinjene žene” nudi BESPLATNO kurseve engleskog jezika, poslovne informatike i grafičkog dizajna

Udruženje “Ujedinjene žene“ je osnovano početkom 2019. godine sa ciljem osnaživanja bosanskohercegovačkih žena. Kroz edukacije, prekvalifikacije, druženja, te podršku i slavljenje različitosti, udruženje radi na podsticaju i razvoju žena različitih skupina kao što su studentice, domaćice, poduzetnice, penzionerke i druge.

Udruženje će u narednom periodu organizovati 3 online kursa i to osnovni nivo engleskog jezika, informatički kurs i kurs grafičkog dizajna. Ovi kursevi će biti besplatni za članice udruženja, a cijena kursa za žene koje nisu članice udruženja iznosi 30 KM pojedinačno za svaki kurs.

Također udruženje će pokloniti deset besplatnih vaučera za svaki kurs. U nagradnoj igri mogu učestvovati sve srednjoškolke i studentice.

Online kurs engleskog jezika od 30 časova počinje 10. jula 2020. godine a obuhvata nivo A1 i A2.

Kurs osnove poslovne informatike i njene primjene kreće 1. augusta 2020. godine.

Kurs grafičkog dizajna kreće 15. augusta. 2020. Na ovom kursu sve polaznice će imati priliku da nauče osnovne estetske standarde kao i osnove Adobe Illustratora.

Sve polaznice koje uspješno završe neki od kurseva dobit će certifikat o uspješno završenoj edukaciji.

Za sve informacije kako dobiti neki od kurseva besplatno ili kako se učlaniti u udruženje, a i za sva druga pitanja, možete se javiti putem oficijalne Facebook stranice Udruženje „Ujedinjene žene“.

Comment here