LifestyleVijesti

Uskoro u Kiseljaku Next level barber i beauty studio s cool modernim interijerom koji će Vas ostaviti bez daha

U  Kiseljaku u ulici Vatroslava Lisinskog br. 16.  otvara se novi Next level barber i beauty studio s cool modernim interijerom koji će Vas ostaviti bez daha.  Svečano otvorenje održati će se 30. aprila s početkom u 15h.

Next level salon nudi  frizerske, makeup usluge kao i  nadogradnju ruskog volumena , oblikovanje i čupanje obrva, tretmane lica, nadogradnju noktiju, depilaciju lica.  Uskoro u  svom novom salonu pružit će Vam i  usluge od kojih su  puder obrve, svilene trepavice, novi tretmani lica s led maskom, henna brows, lash lift. 

Također neizostavan muški dio u kojem nude razne ponude modernog i savremenog muškog šišanja, oblikovanja brade, brijanja, farbanja brade, farbanja kose, tretmane lica i najzanimljiviji dio muških tretmana jeste  KRALJEVSKI tretman. 

 Next Level Barber&Beauty Studio jasno je da će biti prepoznatljiv u Kiseljaku po svom neodoljivom interijeru ali i pozitivnoj energiji i prelijepoj atmosferi koju će Vam pružiti  Melani Musić i Erna Musić sestre i vlasnice Next Level Barber&Beauty Studio.

Erna Musić je ne tako davne 2018. godine otvorila  salon te uplovila u novi izazov, željna znanja kako bi svoj talenat i snove pretvorila u stvarnost.

Da je vrijedno radila na ostvarenju svojih snova dokaz je mnogo edukacija i seminara  na kojim je bila učesnika a od kojih izdvaja:   edukaciju za  šminkanje na Akademiji Brezar,  edukacija za frizera kod  Nermina Bešića vrhunskog frizera i edukatora za Subrinu Professional  u Sarajevu, nadogradnja noktiju kod Lilo Cosmetics, nadogradnja ruskog volumena kod Arnele Avdibegović zatim  masterclass kod Dragana Vurdelja, seminari za  tretmane i njegu lica kod Beauty House Ljudmila.  Za njegu lica, frizura i ostale tretmane za dame zadužena je Erna Musić. 

Next level salon pored tretmana za dame ima i tretmane za muškarce za koje je zadužena Melani Musić koja je prvakinja regionalnog takmičenja za muškog frizer, zatim je na takmičenju saveza frizera Bosne i Hercegovine u Tuzli osvojila četvrto mjesto u muškom šišanju. Praksu je završila u Sarajevu kod poznatog frizera kako u Bosni tako i šire  Alena Demirovića, učesnica je mnogih seminara i edukacija kod poznatih svjetskih frizera od kojih izdvaja Josh Lamonaca, Karlo Zagorac, Saja Majstor i mnoge druge.

Comment here