Uslovi privatnosti

Ako želite dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte: info@civilis.ba ili na kontakt stranici .

Na www.civilis.ba smatramo da je privatnost naših posjetilaca izuzetno važna. Ovaj dokument o privatnosti detaljno opisuje vrste ličnih podataka koje prikuplja i evidentira www.civilis.ba i kako ih koristimo.

Log Files

Kao i mnoge druge web stranice, www.civilis.ba koristi log datoteke. Ovi fajlovi samo prijavljuju posetioce sajta – obično standardna procedura za hosting kompanije i deo analitike hosting usluga. Informacije unutar log datoteka uključuju adrese internet protokola (IP), tip preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma / vremena, stranice za upućivanje / izlazak, a možda i broj klikova. Ove informacije se koriste za analiziranje trendova, administriranje web-lokacije, praćenje kretanja korisnika oko lokacije i prikupljanje demografskih informacija. IP adrese i druge takve informacije nisu povezane s informacijama koje se mogu identificirati.

Kolačići i web signali

www.civilis.ba koristi kolačiće za pohranjivanje informacija o željama posjetitelja, za bilježenje korisničkih informacija o stranicama kojima posjetitelj pristupa ili posjeta, te za personalizaciju ili prilagođavanje sadržaja web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja ili drugih informacija posetilac šalje preko svog pretraživača. DoubleClick DART kolačić

→ Google, kao treća strana, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na www.civilis.ba.
→ Googleova upotreba DART kolačića omogućava da se oglasi posjetiteljima naših stranica na osnovu njihove posjete na www.civilis.ba i drugim stranicama na internetu.
→ Korisnici se mogu isključiti iz upotrebe DART kolačića tako što će posjetiti pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – http://www.google.com/privacy_ads.html Naši partneri za oglašavanje

Neki od naših partnera za oglašavanje mogu koristiti kolačiće i web signale na našem sajtu. Naši partneri za oglašavanje uključuju …….

Google

Iako svaki od ovih partnera za oglašavanje ima svoju vlastitu politiku privatnosti za svoju web-lokaciju, ovdje se održava ažurirani i hipervezirani resurs: Pravila o privatnosti .
Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli politiku privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje na www.civilis.ba.

Ovi poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologiju u svojim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na www.civilis.ba i koji se šalju direktno u vaš preglednik. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Druge tehnologije (kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons) mogu se koristiti i od strane oglasnih mreža treće strane naše web-lokacije za mjerenje efektivnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju sadržaja oglašavanja koji vidite na web-lokaciji.

www.civilis.ba nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana. Politika privatnosti treće strane

Trebali biste pogledati odgovarajuća pravila o privatnosti tih poslužitelja oglasa trećih strana za detaljnije informacije o njihovim praksama, kao i za upute o tome kako se odreći određenih praksi. Politika privatnosti www.civilis.ba se ne odnosi na, a mi ne možemo kontrolirati aktivnosti takvih drugih oglašivača ili web stranica. Možete pronaći sveobuhvatan popis ovih pravila o privatnosti i njihovih veza ovdje: Politika privatnosti Linkovi .

Ako želite da onemogućite kolačiće, možete to učiniti preko vaših individualnih opcija preglednika. Detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa specifičnim web pretraživačima mogu se naći na odgovarajućim web stranicama pretraživača. Šta su kolačići?

Informacije o djeci

Vjerujemo da je važno osigurati dodatnu zaštitu za djecu na internetu. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da provode vrijeme na internetu sa svojom djecom kako bi promatrali, sudjelovali i / ili nadgledali i vodili svoju online aktivnost. www.civilis.ba ne prikuplja svjesno bilo kakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako roditelj ili skrbnik vjeruju da www.civilis.ba ima u svojoj bazi podataka podatke o djetetu mlađem od 13 godina , kontaktirajte nas odmah (koristeći kontakt u prvom paragrafu) i mi ćemo se potruditi da te informacije odmah uklonimo iz naše evidencije.

Samo pravila o privatnosti na mreži

Ova politika privatnosti odnosi se samo na naše online aktivnosti i važi za posjetitelje naše web stranice i za informacije koje se dijele i / ili prikupljaju tamo. Ovo pravilo se ne odnosi na bilo koju informaciju prikupljenu van mreže ili na druge kanale osim na ovom veb sajtu.

Saglasnost

Koristeći našu web stranicu, pristajete na našu politiku privatnosti i pristajete na njene uvjete.

Ova politika privatnosti je poslednji put ažurirana: subota, 2. februar, 2019. godine. 
Ako ažuriramo, dopunjavamo ili vršimo bilo kakve izmjene u našoj politici privatnosti, te promjene će biti objavljene ovdje.